Financiële administratie

Iedere ondernemer is verplicht om een financiële administratie bij te houden. Het goed bijhouden van de administratie geeft inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Zo kunt u snel reageren op veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Ook is de financiële administratie de basis voor uw aangiften omzetbelasting en de uiteindelijke jaarrekening.

Kiezen voor het juiste pakket

Krol Wezenberg Accountants helpt u bij het optimaal inrichten van uw financiële administratie en adviseert u over de keuze van het juiste pakket. Hierbij zijn uw wensen en de omvang en complexiteit van uw administratie, leidend. Maatwerk dus.

Online boekhouden met een plus

Online boekhouden biedt interessante mogelijkheden zoals het automatisch herkennen van gescande facturen en automatisch inlezen van bankmutaties. Ook heeft u vanaf iedere willekeurige locatie inzicht in uw cijfers en kunnen wij gemakkelijk met u meekijken bij het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Dit noemen wij online boekhouden met een persoonlijke plus. Veelgebruikte pakketten zijn Snelstart voor de ZZP-er en Exact voor het MKB-bedrijf.

Copyright 2017 Krol Wezenberg